XXX

Word partner van het HappinessBureau en vergroot het werkgeluk in jouw bedrijf!

Organisaties kunnen niet meer om het thema werkgeluk heen. De wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk: mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkig collega’s. Gelukkige medewerkers dragen bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid – met betere (bedrijfs)resultaten tot gevolg. 
Het is de missie van het HappinessBureau om gelukkig werken in organisaties de norm te maken in plaats van de uitzondering. Om dit te bereiken ondersteunen we bedrijven die hieraan bij willen dragen. Als jouw bedrijf ook het werkgeluk van haar medewerkers blijvend wil vergroten, neem dan deel aan het Partnership Programma van het HappinessBureau.

Wat kun je als partner verwachten?

Als partner krijg je via een besloten website ongelimiteerd toegang tot onze workshop- en presentatiematerialen, oefeningen, quickscans, hand-outs, onderzoeksresultaten en artikelen die we in de afgelopen jaren hebben verzameld en ontwikkeld en hebben gebruikt bij onze (inter)nationale klanten. Je kunt al deze materialen gebruiken om een voor jouw bedrijf op maat gemaakt geluksbevorderend programma samen te stellen. Want wat we bij het HappinessBureau in de afgelopen jaren bij onze klanten hebben geleerd is dat als het om gelukkig werken gaat er geen ‘one size fits all’ programma bestaat.
Verder kun je er ook voor kiezen om op regelmatige basis advies en ondersteuning te krijgen bij het ontwikkelen en implementeren van gelukkig werken in jouw organisatie.
Als partner krijg je korting op het jaarlijkse Happy People Better Business event

Hoe werkt het?

Het Partnership Programma bestaat uit een abonnement dat je voor minimaal 6 maanden afsluit. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsopties. Meer informatie over het Partnership Programma vind je hier (.pdf). Heb je vragen over het Partnership Programma of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op.Onze klanten: