XXX

Talent is het hebben van een unieke kwaliteit, een natuurlijke aanleg. Vaak denk je bij talent aan buitensporige prestaties zoals topsporters, kunstenaars of uitvinders. Echter, iedereen heeft talenten. Je merkt dat je een talent inzet als je bepaalde activiteiten zonder moeite kunt doen en daaruit voldoening haalt. Het hebben van talent is niet genoeg. Pas als je je talenten omzet in acties in de juiste omgeving, kun je jouw talenten optimaal verzilveren. Activiteiten waarbij jij je talenten inzet in een passende omgeving, geven het gevoel van flow en vergroten jouw werkgeluk.

De Workshop
In deze workshop krijg je inzicht in wat talenten zijn, hoe je deze kunt ontwikkelen en hoe je jouw talenten in kunt zetten om jouw werkgeluk te vergroten. Met behulp van een aantal oefeningen kunnen deelnemers het geleerde meteen in praktijk brengen.
Deze workshop kan worden gegeven in 1 uur (kennismaking), 3 uur tot een gehele dag.

De workshop wordt verzorgd door Kathelijn Bakker. Kathelijn is partner van het HappinessBureau. Daarnaast is zij oprichter van OWNTOPERFORM (coaching, training & consulting) en werkzaam bij Coppa Consultancy als Manager Talent Development & Recruitment. “Ik werk vanuit het perspectief dat effectieve, betrokken en gelukkige medewerkers leiden tot betere resultaten, positieve organisaties en uiteindelijk bijdragen aan een betere wereld.”


kathelijn bakker


Heb je belangstelling voor deze workshop? Laat het ons weten via het contactformulier.

Onze klanten: